slika-majka-dete

 

C kafa je prvi brend tradicionalne kafe na našem tržištu. Deo je emocionalnog nasleđa među generacijama, koji već više od 40 godina podstiče ljude da čuvaju prave životne vrednosti, prilagođavajući se novim vremenima. C kafa je bila i ostala prva i prava, omiljena mešavina kafe koja vraća najlepše uspomene, poznata po jakoj aromi i punom ukusu prave kafe.

Porodica Garić – sedmi, poslednji dobitnik zlatnog dukata!

Izuzetna nam je čast da vas obavestimo da poslednji zlatni dukat ide u ruke porodice Garić, što ujedno označava i kraj velikog nagradnog konkursa C kafe. Predstavljajući jedan od najdivnijih srpskih običaja lomljenja slavskog kolača, u slici i reči, porodica Garić je uspela da na autentičan i topao način prikaže duh porodičnog zajedništva i očuvanja tradicije.

ponedeljak-popodne

Pored dobitnika glavne mesečne nagrade, porodice Garić, žiri je tokom decembra odabrao još 12 radova koji su osvojili nedeljne nagrade – specijalni poklon paket Zlatne C kafe. Nedeljne nagrade

osvojili su:

Bojan Novaković,

Jadranka Karuović,

Zora Mirković,

Milica Todorović – Ilić,

Jasmina Sovilj,

Milica Milošević – Mesledžija,

Diana Krisan,

Bojana Tomašević,

Biljana Perišić,

Tatjana Stojanović,

Milena Blagojević,

Staniša Erić.

Želimo posebno da se zahvalimo svima koji su nas podržali u naporu da sačuvamo prave vrednosti i u godini velikog jubileja – 40 godina C kafe poslali nam mnoštvo sjajnih fotografija i omogućili da napravimo ovu jedinstvenu riznicu pravih vrednosti koja ostaje za sva vremena u amanet generacijama koje dolaze. Zajedničkim snagama čuvamo prave vrednosti od zaborava.

Vaša C kafa

Povezani tekstovi

© Copyright www.zasvavremena.rs | All rights reserved