slika-majka-dete

 

C kafa je prvi brend tradicionalne kafe na našem tržištu. Deo je emocionalnog nasleđa među generacijama, koji već više od 40 godina podstiče ljude da čuvaju prave životne vrednosti, prilagođavajući se novim vremenima. C kafa je bila i ostala prva i prava, omiljena mešavina kafe koja vraća najlepše uspomene, poznata po jakoj aromi i punom ukusu prave kafe.

Porodica Ćorić – šesti dobitnik zlatnog dukata!

Dobitnik prvog zlatnog dukata u zimskoj etapi velikog nagradnog konkursa C kafe je je Ivana Ćorić iz Beograda, koja je na kreativan i topao način predstavila pletenje vunenih čarapa za sve članove porodice, lepu tradiciju koja se u njenoj porodici prenosi iz generacije u generaciju.

dukat-dobitnik-novembar

Nastavite da nam šaljete svoje fotografije, jer veliki konkurs C kafe traje do kraja godine. Uđite u igru za zlatni dukat i predstavite nam kako provodite zimske dane, kako se pripremate za slavu ili novogodišnje praznike, ko sve učestvuje u tome i kako uspevate da očuvate prave porodične vrednosti.

Pored dobitnika glavne mesečne nagrade, Ivane Ćorić, žiri je odabrao još 12 radova i podelio 12 nedeljnih nagrada – specijalnih poklon paketa Zlatne C kafe. Nedeljne nagrade osvojili su:

Bojan Novaković,

Jelena Jeremić,

Jelena Krstić,

Miljana Vučković,

Zorica Milanović,

Ivana Ćorić,

Diana Krisan,

Jelena Jeremić,

Danica Tomašević,

Branka Nerandžić,

Borka Mirkov,

Zdravko Ćorić.

Nagradni konkurs traje sve do kraja 2016. godine, a zaključno sa decembrom završava se i poslednja etapa kroz koju želimo da pokažemo sve one prave porodične vrednosti u aktuelnoj sezoni slava i praznika uz ugošćavanje porodice i prijatelja u čijoj pripremi učestvuje cela familija.  Zato nastavite da nam šaljete vaše radove i možete osvojiti zlatni dukat na kome će se nalaziti ugravirano prezime vaše porodice.

Više informacija pronađite u pravilima konkursa.

Povezani tekstovi

© Copyright www.zasvavremena.rs | All rights reserved