slika-majka-dete

 

C kafa je prvi brend tradicionalne kafe na našem tržištu. Deo je emocionalnog nasleđa među generacijama, koji već više od 40 godina podstiče ljude da čuvaju prave životne vrednosti, prilagođavajući se novim vremenima. C kafa je bila i ostala prva i prava, omiljena mešavina kafe koja vraća najlepše uspomene, poznata po jakoj aromi i punom ukusu prave kafe.

Porodica Acković – peti dobitnik zlatnog dukata!

Dobitnik drugog zlatnog dukata u jesenjoj etapi velikog nagradnog konkursa C kafe je Suzana Acković iz Kragujevca, koja nam je poslala fotografiju koja će vas već na prvi pogled očarati prikazujući kako je moguće pokazati ljubav ka deci i provoditi sa njima kvalitetno vreme na zabavan način, bez skupih igračaka i računara, uživajaći u lepoti prirode.

mesecni-dobitnik

Tema jesenje etape nagradnog konkursa C kafe “Riznica pravih vrednosti” bila je na koji način učesnici provode svoje jesenje dane u krugu svoje porodice i najbližih, kako se pripremaju za zimske dane, negujući prave porodične vrednosti i koje zanimljive aktivnosti praktikuju tokom ovog perioda godine.

Pored dobitnika glavne mesečne nagrade, porodice Acković, žiri je odabrao još 12 radova i podelio 12 nedeljnih nagrada – specijalnih poklon paketa Zlatne C kafe. Nedeljne nagrade osvojili su:

Novka Čorda,

Suzana Acković,

Jelena Jeremić,

Zdravko Ćorić,

Suzana Simić,

Novka Čorda,

Milica Bilbija,

Snežana Momčilović,

Tamara Bokun,

Slobodanka Milić,

Jelena Krstić,

Tamara Bokun.

Nagradni konkurs traje sve do kraja 2016. godine, a tokom novembra meseca počinje i prvi deo poslednje etape kroz koju želimo da pokažemo sve one prave porodične vrednosti u aktuelnoj sezoni slava i praznika uz ugošćavanje porodice i prijatelja  u čijoj pripremi učestvuje cela familija.  Zato nastavite da nam šaljete vaše radove i uskoro možete osvojiti zlatni dukat na kome će se nalaziti ugravirano prezime vaše porodice.

Više informacija pronađite u pravilima konkursa.

Povezani tekstovi

© Copyright www.zasvavremena.rs | All rights reserved