slika-majka-dete

 

C kafa je prvi brend tradicionalne kafe na našem tržištu. Deo je emocionalnog nasleđa među generacijama, koji već više od 40 godina podstiče ljude da čuvaju prave životne vrednosti, prilagođavajući se novim vremenima. C kafa je bila i ostala prva i prava, omiljena mešavina kafe koja vraća najlepše uspomene, poznata po jakoj aromi i punom ukusu prave kafe.

Novogodišnji pokloni – najveća porodična radost!

Nova godina je pred vratima, svi se uveliko pripremaju za najluđu noć, ali teško da se u ovom periodu može izbeći pitanje šta bismo kome poklonili i na koji način možemo zaista da iznenadimo one do kojih nam je najviše stalo, da se zahvalimo ili pokažemo šta osećamo.

nova godina, porodica, pokloni

Darivanje je umetnost, jer u malom, sjajnom paketiću sažima najlepše želje, osećanja i poruke. Jer, nije dovoljno samo kupiti poklon. „Tajna“ je u tome da osluškujemo nekoga koga volimo, da saznamo šta želi i oseća, čemu se raduje. Većina ljudi reći će da ih kupovina poklona raduje mnogo više nego kada oni dobijaju dar.

Najveću radost osećamo kada kupujemo poklone deci. Oni se najiskrenije i najviše raduju darovima, a Nova godina inovogodisnji pokloni Božić za njih imaju poseban značaj, jer doprinose negovanju tradicije, osećaju pripadnosti i sopstvenog identiteta.

Inspirišite decu da pišu Deda Mrazu, ako i dalje veruju u njega i pažljivo pročitajte njihova pisma, jer često se dešava da ni sami nismo svesni šta bi naša deca volela da dobiju u najvažnijoj noći u toku godine.

I zato odvojite malo vremena, koje je ujedno i najveći poklon koji nekome možete dati u užurbanom životnom ritmu i kupite ili ručno napravite novogodišnje darove za one koji su vam važni. Njihova radost, osmesi i zahvalnost vredniji su od bilo kog poklona!

Povezani tekstovi

© Copyright www.zasvavremena.rs | All rights reserved