slika-majka-dete

 

C kafa je prvi brend tradicionalne kafe na našem tržištu. Deo je emocionalnog nasleđa među generacijama, koji već više od 40 godina podstiče ljude da čuvaju prave životne vrednosti, prilagođavajući se novim vremenima. C kafa je bila i ostala prva i prava, omiljena mešavina kafe koja vraća najlepše uspomene, poznata po jakoj aromi i punom ukusu prave kafe.

Nova godina – ukras svake porodice!

Jedan od razloga zbog kojeg volimo zimu je svakako period pripreme i proslave novogodišnjih praznika, kada se članovi porodice okupe i sa radošću učestvuju u ulepšavanju, ukrašavanju i unošenju praznične atmosfere i novogodišnje magije u svoje domove.

za-sajtshutterstock_321774749

Nova Godina i Božić su praznici koji tradicionalno drže porodicu na okupu. Iako je činjenica da se danas “živi brzo i jede s nogu”, kada dođu praznici potrudite se da ih proslavite u krugu por
odice. Tu pre svega mislimo na svečani porodični ručak. Najlepši “ukras” svake trpeze biće sigurno vama dragi ljudi, ali ako imate dobre volje i viška vza-sajt-2remena potrudite se i oko same dekoracije.

 
Svako ima svoj način ukrašavanja prostorija u svom domu, kao i kićenja jelke i omiljene ukrase od kojih neke čuvamo i desetine godina. Dekoracija kuće za Novu godinu i ukrašavanje jelke predstavlja posebno značajan ritual u većini porodica, a naročito njena kupovina ukoliko je u pitanju prirodna jelka. Bilo da kupujete nove ukrase, ili se ipak odlučite na njihovo ručno pravljenje, okupite svoje ukućane, i zajedno sa njima, kako starijim tako i onim najmađim, zajedničkim snagama, ukrasite vaše domove za doček nove i još lepše nove godine.

Povezani tekstovi

© Copyright www.zasvavremena.rs | All rights reserved