slika-majka-dete

 

C kafa je prvi brend tradicionalne kafe na našem tržištu. Deo je emocionalnog nasleđa među generacijama, koji već više od 40 godina podstiče ljude da čuvaju prave životne vrednosti, prilagođavajući se novim vremenima. C kafa je bila i ostala prva i prava, omiljena mešavina kafe koja vraća najlepše uspomene, poznata po jakoj aromi i punom ukusu prave kafe.

Jesen u bojama porodičnih vrednosti

Iako većina nas najviše voli leto ili proleće, postoji mnogo razloga zašto se možemo zaljubiti i u jesen i uživati u njoj.

c-kafa-objava

Sa dolaskom jeseni mnogi od nas se više opredeljuju za ostanak kod kuće, a razlozi za to su razni – što zbog silnih obaveza koje nas dočekaju kada se vratimo s odmora, što zbog lošijih vremenskih prilika. shutterstock_330629885

Ne dozvolite sebi da propustite predivne boje jeseni, koje se smenjuju iz dana u dan, već uživajte u posmatranju kako priroda pretvara sive dane u pravu magiju.Opremite se za nepredvidivu vremensku prognozu, obucite se slojevito i sa vama bliskim i dragim ljudima, članovima porodice ili prijateljima, počnite da otkrivate mesta u vašem gradu ili mestu gde niste bili. Možda vam pravljenje herbarijuma i sakupljanje opalog lišća zvuče staromodno, ali sve više ljudi zapravo shvata da je to odličan način da se zabavite sa decom, a ujedno i put do originalne kolekcije uspomena na lepo provedene jesenje dane.
Filigranski oblici i tople boje cvetova, kao i raznovrsne teksture lišća i grančica čine biljke iz našeg vrta neponovljivim umetničkim delima prirode. Pravo rešenje da sačuvate delić prirode za hladne, snežne dane jeste da uz pomoć suvog cveća pravite autentične bukete za dekoraciju stana ili poklon za buduće slavske dane.

Iskoristite jesen na kreativan način da kroz igru u krugu vaše porodice ukrasite stolnjake ili oplemenite dekorativne činije za voće. Jesen ne mora da bude onakva kakvu je obično svi zamišljamo – uz dobro društvo i boravak u prirodi stvarate neraskidive veze, grejući vaša srca tokom cele zime, ali i za sva vremena.

Povezani tekstovi

© Copyright www.zasvavremena.rs | All rights reserved