C KAFA – PRVA I PRAVA

C KAFA – PRVA I PRAVA

_MG_0513Da li se sećate čuvenih limenih kutija C kafe? Imao ih je gotovo svaki dom stare Jugoslavije. Mnogi ih i danas čuvaju kao relikviju i sećanje na lepše vreme, vreme kada smo fićom porodično išli na more, kada je život bio manje užurban i kada smo u mnogo češćim trenucima slobodnog vremena uživali u mirisu C kafe.

C kafa je prvi brend tradicionalne kafe na našem tržištu. Svoj kvalitet C kafa je potvrdila svojim trajanjem i danas je „dama“ u najboljim godinama. Njen čuveni žig registrovan je 1976. godine. Danas je deo malobrojne grupe proizvoda u kojima uživa više generacija i deo je porodične tradicije i vrednosti koja se prenosi sa kolena na koleno.

 

 

Ckafa_tradicionalnakafa2Ckafa_tradicionalnakafa1Do današnjeg dana ostala je omiljena mešavina kafe koja vraća najlepše uspomene, poznata po jakoj aromi i punom ukusu prave kafe. Zbog svega toga C kafa je bila i ostala prva i prava, uvek omiljena, kafa koja budi sećanja i daje novi pogled na nova vremena.

Pored „tradicionalne“ C kafe, koja je svima dobro poznata, za sve ljubitelje ovog brenda tu je i nova Zlatna C kafa jedinstvenog kvaliteta koja simboliše sponu između prošlosti i budućnosti. Ovaj novitet je savršena mešavina pažljivo odabranih zrna i idealan je izbor za sve ljubitelje domaće kafe koji znaju da cene i prepoznaju prave vrednosti.

© Copyright www.zasvavremena.rs | All rights reserved